Hösten 2023

Här kommer höstens konserter. Vi har några till på gång så håll utkik i kalendern. Som ni ser har vi några spelningar med Ulrika Bodén, vi repar nu för att spela in en skiva tillsammans, premiär för nya repertoaren 11 sept.
Varmt välkomna!

3 sept AER kurs och konsert, Slaka spelmansstämma, Linköping
11 sept AER med Ulrika Bodén, Jazzklubben Sundsvall
23 sept AER Fränder & Vänner Folkmusikfestival, Uppsala
28 okt AER med Ulrika Bodén, Oktoberstämman, Uppsala
2 nov AER med Ulrika Bodén, St. Simeon church, Hamburg-Osdorf, Tyskland
3 nov AER med Ulrika Bodén, Kulturcentrum Malzhaus, Tyskland
4-5 nov AER med Ulrika Bodén, kurs och konsert, Playground festival of early music, Tyskland
10 dec, kl 16, AER med hemliga gäster, Teater Soja, Sundsvall
10 dec, kl 18, AER med hemliga gäster, Teater Soja, Sundsvall

Fotograf: Anna Gullmark

10 år sedan Vintern.

Nästa helg är det Ransäterstämman igen, som vi längtar! Då är det 10 år sedan vi släppte vår första skiva, Vintern. Det skedde i Teknologen och vi ser fortfarande exakt likadana ut. Till sommaren rullar vi igång lite försiktigt, vi kommer att åka på en del stämmor och festivaler under cover, dvs inga officiella spelningar, men sedan blir det mer till hösten. Vill ni se oss på konsert i sommar så kom till Skönsmons kyrka 24 juli eller Dans och Spelstämma i Anundsjö 30 juli.

Julkonserter

Välkomna på konsert och efterföljande glögg och pepparkaksmys med oss, 16 eller 17 dec på Teater Soja i Sundsvall. Eftersom det är en väldigt liten scen, 35 publikplatser, vill vi gärna att ni anmäler er ifall ni vill komma till info@ahlbergekroswall.se. Först till kvarn gäller. Vi kommer att ha en frivillig entré som går oavkortat till Rädda barnen. Insläpp kl 18:30. Varmt välkomna!
Daniel, Emma och Niklas
Arr: AER i samarbete med Teater SOJA

2021

God fortsättning på det nya året!
Vi kunde inte göra mycket under 2020 men nu hoppas vi på ljusare tider så småningom. Vi har åtminstone passat på att ta nya bilder och har även en ny låt på gång, förhoppningsvis dyker den upp på video under våren. Ta hand om er så hoppas vi att vi ses framåt sommaren!


Fotograf: Per Helander

Inställt/framflyttat

Tyvärr måste vi i samråd med arrangörena nu ställa in många av konserterna framöver. Vi försöker hitta nya datum och lägger till dem i kalendern efter hand. Ta hand om er och hoppas vi ses snart igen när denna svåra tid är över.

Spelet kan börja!

Efter att delar av gruppen roat sig med annat under våren och sommaren har vi så smått rullat igång igen. Oviken, Granö, Gnesta och Härnösand har besökts och nu har vi en fin höst framför oss. Vi kommer bl a att spela i kyrkorna i Själevad, Ytterlännäs och Näsåker, fortsätta undervisa på Kapells nya folkmusiklinje, spela på Samspelshelgen i Sundsvall samt för första gången tillsammans åka till Womex. Spelet kan börja!

__________________________________________© 2017 Ahlberg, Ek & Roswall | Design Niklas Roswall | Byggt på WordPress | Tema Twenty Seventeen